Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

سرهنگ کارآگاه قاسم دستخال، در توضیح خبر گفت: ساعت ۱۲ روز چهارشنبه، هشتم خرداد ماه، مردی با مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ تماس گرفت و ماموران را از ماجرای کلاهبرداری با خبر کرد. وقتی ماموران کلانتری ۱۰۱ تجریش در محل حاضر شدند شاکی گفت که سه مرد جوان با وعده کرایه دادن خودرو از او کلاهبرداری کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن که پرونده به دستور قاضی به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ فرستاده شد، شاکی جزییات بیشتری از ماجرا را شرح داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان او گفت: روز حادثه همراه خانواده‌ام از اصفهان به تهران امدم. برای این که بتوانم در مدتی که در تهران هستم به راحتی در شهر تردد کنم، به سایت دیوار مراجعه کردم تا خودریی کرایه کنم. در بین آگهی‌های کرایه خودرو، یک خودروی سانتافه را انتخاب کردم و با اجاره دهندگان آن که خسرو، شادمهر و اصغر نام اشتند و حدواد ۳۰ ساله بودند در شمال تهران قرار ملاقات گذاشتم. بعد از حرف زدن در این باره، توافق کردیم در یک هفته‌ای که در تهران هستم سانتافه را ۲۱ میلیون اجاره کنم. من یک میلیون تومان به حساب ان‌ها واریز کردم و قرار شد فردای آن روز خودرو را تحویل بگیرم و بقیه پول را به حسابشان واریز کنم. فرادی آن روز هم به بانک رفتیم و ۲۰ میلیون تومان مابقی را به حساب یکی از آن‌ها واریز کردم. لحظاتی بعد در حالی که منتظر بودم خودرو را به من تحویل دهند متوجه شدم که هر سه از بانک خارج شده و فرار کرده اند.

سرهنگ دستخال ادامه داد: با اطلاعاتی که شاکی در اختیار پلیس گذاشت کارآگاهان در جریان بررسی‌های خود متوجه شدند که سه متهم از مجرمان سابقه‌دار هستند که قبلا به اتهام کلاهبرداری بازداشت و زندانی شده بودند. همچنین مشخص شد که خسرو یک روز بعد از کلاهبرداری از کشور خارج شده و راهی ترکیه شده است. بررسی‌ها در این باره جریان داشت تا این که بیستم تیرماه خبر رسید خسرو از ترکیه به تهران بازگشته است که مخفیگاه او در خیابان اندرزگو شناسایی و ۲۵ تیرماه بازداشت شد.

خسرو در بازجویی‌ها به کلاهبرداری از شاکی اعتراف کرد. او گفت من سردسته باند بودم. ابتدا شادمهر برای کرایه دادن خودرو‌های گران قیمت در سایت دیوار آگهی می‌داد. بعد از آن که مشتریان تماس می‌گرفتند آن‌ها را فریب داده و بعد از واریز شدن پول به حسابمان پا به فرار می‌گذاشتیم و با پول‌های سرقتی خوشگذرانی می‌کردیم. متهم در ادامه مخیگاه دو همدستش را به پلیس معرفی کرد که هر دو بازداشت و حرف‌های خسرو را تایید کردند.

سرهنگ کارآگاه قاسم دستخال، رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی گفت: با توجه به اعتراف هر سه متهم، قرار قانونی از سوی مقام قضایی صادر شده و تحقیقات برای شناسایی جرایم بیشتر متهمان در پایگاه یکم پلیس آگاهی جریان دارد. سرهنگ کارآگاه دستخال در پایان خاطر نشان شد: شهروندان عزیز لازم است به چند نکته توجه نمایند، فعالیت هر شرکت به شکل لیزینگ یا اجاره خودرو و ... با مجوز قانونی از واحد صنفی مربوطه قانونی است، درج آگهی در مطبوعات و فضای مجازی از سوی شرکت‌ها، مؤسسات و سایر مراکز دلیلی بر درستی مطالب عنوان شده و تایید آن از سوی مراجع رسمی نمی‌باشد.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۸۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات

سرهنگ رامین پاشایی، با اشاره به فرارسیدن تعطیلات سه روزه در کشور گفت: تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان می‌دهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به  کلاهبرداری از کاربران با روش‌های مختلف می‌کنند.  

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب های مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینک‌های آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:‌حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

پاشایی اضافه کرد: علاوه بر لینک‌های آلوده، شیوه دیگر مجرمان سایبری، کلاهبرداری و دریافت وجه نقد و ...از کاربران است که لازم است در این خصوص نیز شهروندان هوشیاری لازم را داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی وتلفن‌های همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • پلیس، گرداننده فراری چند شرکت هرمی را به کشور بازگرداند
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • درگیری پلیس با تظاهرات‌کنندگان روز کارگر در پاریس
  • قتل خشن دو برادر تهرانی با وینچستر در نمایشگاه خودرو
  • کلاهبرداری اینترنتی خودش را خواننده سرشناس جا زد
  • شبیخون پلیس آگاهی تهران به ۵۷ سارق خودرو
  • دستگیری ۵۷ سارق حرفه‌ای خودرو توسط پلیس تهران بزرگ
  • شبیخون پلیس آگاهی تهران به ۵۷ سارق حرفه ای خودرو
  • آیا بازگرداندن نصف مبلغ خودرو به مشتریان صحت دارد؟