Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-فردی که از طریق سایت دیوار و شیپور اقدام به کلاهبرداری می‌کرد به همراه همدستانش توسط پلیس آگاهی تهران دستگیر شد.در تاریخ  ۱۳۹۶/۰۶/۱۷ مأمورین کلانتری ۱۴۰ باغ فیض در حین گشت زنی در محدوده خیابان اشرفی اصفهانی به سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت مشکوک، در بررسی ارکان موتورسیکلت اطلاع پیدا کردند که موتورسیکلت دارای سرقتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با انتقال متهم دستگیر شده به نام ابوالفضل (۳۳ ساله) به پایگاه دوم پلیس آگاهی و آغاز تحقیقات، کارآگاهان اطلاع متوجه شدند که این متهم با دو تن از مجرمین سابقه‌دار و حرفه‌ای در زمینه کلاهبرداری به نام های "مجتبی . ص" (۲۸ ساله) و "جواد . ن" (۲۷ ساله) رایطه نزدیک دارد؛ لذا تحقیقات در این خصوص در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت و مشخص شد که ابوالفضل از طریق خانم جوانی به نام خاطره با مجتبی و جواد آشنا شده است .

ابوالفضل در اظهاراتش به کارآگاهان گفت : از طریق خاطره که چند ماه پیش با او آشنا شده بودم، با دو نفر به نام‌های "مجتبی . ص" و "جواد . ن" ارتباط پیدا کردم؛ پس از مدت کوتاهی فهمیدم که مجتبی و جواد در زمینه کلاهبرداری فعالیت دارند و شگرد کارشان نیز به این شیوه است که از طریق سایت‌های دیوار و شیپور اقدام به شناسایی افراد و کلاهبرداری از آنها می‌کنند.

با شناسایی "مجتبی" و "آجواد" به عنوان دو مجرم حرفه‌ای در ارتکاب جرایم مرتبط با کلاهبرداری، پرونده مقدماتی با موضوع کلاهبرداری تشکیل و به دستور دادیار شعبه چهارم دادسرای ناحیه ۳۴ تهران ، پرونده در اختیار اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت .

کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ با انجام اقدامات پلیسی، در اولین مرحله موفق به شناسایی مخفیگاه "مجتبی . ص" در محدوده بزرگراه اشرفی اصفهانی و دستگیری وی در مورخه ۱۳۹۶/۰۸/۲۱ شدند.

مجتبی ضمن اعتراف صریح به دهها فقره کلاهبرداری به شیوه واریز پول از طریق اینترنت بانک، به کارآگاهان گفت:  به عنوان خریدار با افرادی که قصد فروش اموال خود از طریق سایت های دیوار و شیپور را داشتند ، تماس می گرفتیم ؛ پس از توافق بر سر قیمت ، به درب منزل و یا محل کار فروشنده می رفتیم و نهایتا با گرفتن شماره کارت عابر بانک و در مقابل چشم خود افراد مدعی می شدیم که پول از طریق اینترنت بانک به حساب آنها واریز شده در حالیکه هیچگونه پولی به حسابشان واریز نمی شد اما قبل از آنکه آنها متوجه اصل ماجرا شوند ، ما اموال خریداری شده را با خود برداشته و به سرعت از محل دور می شدیم " . در ادامه ، "جواد . ن" نیز در جنت آباد شناسایی و در مورخه ۱۳۹۶/۰۹/۰۱ دستگیر شد .

سرهنگ کارآگاه محمدرضا ذاکراستقامتی ، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت : متهمین با استفاده از انواع خودروهای مدل بالای کرایه ای به افراد شناسایی شده از طریق سایت های بازرگانی مراجعه، با انجام عملیات روانی اعتماد افراد را جلب و نهایتا کلاهبرداری از افراد را انجام داده اند ؛ در این خصوص تعدادی از شکات و مالباختگان شناسایی ، به اداره چهاردهم پلیس آگاهی دعوت و پس از مواجه حضوری صراحتا متهمین را مورد شناسایی قرار دادند.

سرهنگ محمدرضا ذاکر استقامتی با اعلام خبر انتشار بدون پوشش تصویر متهمین گفت : با توجه به اعتراف صریح متهمین به دهها فقره کلاهبرداری به شیوه و شگرد فوق ، شناسایی تعدادی از شکات و مالباختگان و به جهت شناسایی سایر شکات و مالباختگان ، دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهمین پرونده از سوی دادیار محترم پرونده صادر شده است ؛ لذا از کلیه شکات و مالباختگانی که موفق به شناسایی تصویر متهمین شدند دعوت می شود تا جهت ادامه پیگیری شکایات خود به اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان وحدت اسلامی مراجعه نمایند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۲۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات

سرهنگ رامین پاشایی، با اشاره به فرارسیدن تعطیلات سه روزه در کشور گفت: تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان می‌دهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به  کلاهبرداری از کاربران با روش‌های مختلف می‌کنند.  

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب های مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینک‌های آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:‌حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

پاشایی اضافه کرد: علاوه بر لینک‌های آلوده، شیوه دیگر مجرمان سایبری، کلاهبرداری و دریافت وجه نقد و ...از کاربران است که لازم است در این خصوص نیز شهروندان هوشیاری لازم را داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی وتلفن‌های همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هویت شهید «مجتبی نادر طهرانی» شناسایی شد
  • پلیس، گرداننده فراری چند شرکت هرمی را به کشور بازگرداند
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • قاتلان فراری در دام پلیس آگاهی خراسان جنوبی
  • دیوار و شیپور نباشند باید پشت شیشه آگهی زد
  • کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی ۲ خواهر در مازندران
  • باند کلاهبرداری ۲۰۰۰ میلیاردی املاک در مازندران متلاشی شد
  • انهدام باند کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی در مازندران
  • اعتراف به ۴۰ فقره سرقت از انباری در شرق تهران
  • دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲۰ میلیاردی در تهران